Uslovi prodaje

USLOVI PRODAJE
Ovi uslovi prodaje definišu postupak naručivanja, plaćanja, isporuke i povraćaja odnosno reklamacije robe ponuđene na našim internet stranicama. Isporučilac (Prodavac) proizvoda ponuđenih u web prodavnici www.manukamed.rs (u daljem tekstu «robe») Manuka med d.o.o. Beograd, a Kupac robe je svaki posetilac internet kataloga koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbine i pošalje ga Prodavcu.

NARUČIVANJE
Roba se naručuje elektronskim obrascem i telefonskim putem. Kupac mora ispuniti Profil s osnovnim podacima za naplatu i dostavu željenih proizvoda, nakon čega će elektronskom poštom biti obavešten o izvršenoj narudžbini. Po odabiru proizvoda možete kliknuti na njegove detalje i saznati sve o njemu i bolje se informisati, ako želite da ga kupite, samo kliknite na korpu i on će se odmah naći u njoj. U korpi možete birati količine, kao i odustati od kupovine. U svakom trenutku vaša korpa vam je vidljiva i dostupna pa možete mirno nastaviti s pregledanjem našeg izloga. Po završetku kupovine, vratite se na korpu i odaberite završi narudžbinu. Obaveštenje o uspešno izvršenoj kupovini stiže vam na imejl adresu.

PLAĆANJE
Plaćanje je moguće izvršiti na sledeće načine:

  1. Plaćanje pouzećem odnosno po prijemu pošiljke – Opcija plaćanja pouzećem Vam omogućava da iznos narudžbine izmirite prilikom same dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primalac nije u mogućnosti da primi pošiljku na definisanoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obaveštenje o prispeću pošiljke.
  2. Internet bankarstvo – Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju imejl adresu dobićete potvrdu narudžbine sa svim podacima potrebnim za uplatu. Uplatu potom možete izvršiti korišćenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – putem banke, pošte, Fine ili sl. Po primljenoj uplati poslaćemo Vam naručene artikle.
  Uslovi - Sve